Tüm Ürünlerde Üstün Kalite Anlayışı

Üstün kalite hedeflerimiz için ulusal ve uluslararası sertifikasyon

BELGELERİMİZ
Proje Detayı

2022 EGYPT PROJECTS EXHIBITION

Güneşin neredeyse 365 gün var olduğu bu coğrafyada yenilenebilir enerji projelerine ihtiyacın neredeyse sonsuz olduğunu fark ettik. 2020 yılında 4. Egypt Project Fuarına katılım kararı aldık. 2020 yılı Şubat ayı sonunda katıldığımız bu fuar sonrası Mısır’da temsilcimiz olmak için bizimle görüşmelere başlayan bir firma ile birlikte yürümeye karar verdik. Bu sene beşincisi gerçekleşen Egypt Project Fuarı’na temsilcimiz ile birlikte Mısır pazarında temsilcimizi desteklemek üzere Mısır Kahire’deydik. İnanıyoruz ki önümüzdeki 2 yıllık hedeflerimize başarıyla ulaşıp Mısır’daki hayallerimizi adım adım gerçekleştireceğiz.

Mısır da üretici olarak marka pazar payımızı orada bulunan temsilcimiz sayesinde hedeflediğimiz rakamlara en kısa zamanda ulaştırmayı hedeflemekteyiz.

 

We realized that the need for renewable energy projects is almost endless in this geography where the sun exists for almost 365 days. We decided to participate in the 4th Egypt Project Fair in 2020. After this fair we attended at the end of February 2020, we decided to walk with a company that started negotiations with us to be our representative in Egypt. We were in Cairo, Egypt to support our representative in the Egyptian market with our representative to the Egypt Project Fair, which was held for the fifth time this year. We believe that we will successfully achieve our goals for the next 2 years and realize our dreams in Egypt step by step.

As a manufacturer in Egypt, we aim to increase our brand market share to the targeted figures as soon as possible thanks to our representative there

Neden Şimşek Solar'ı Seçmelisiniz?

Yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda yenilenebilir enerji sektöründe güneş enerjili su ısıtma sistemleri alanında lider kuruluş Şimşek Solar, tüm uluslararası sertifikalarıyla ve kalite güvencesiyle sürdürülebilir planlamalarla yarına daha sağlam yürüyen kurumsal değerlerine ve etik değerlerine sahip güçlü bir kuruluştur.

  • Kalitesi Tescilli

    Uluslararası kalite ve üretim standartlarına ilişkin sertifikasyonlara sahip.

  • Dünyanın Tercihi

    Sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın tanıdığı ve tercih ettiği bir dünya markası.

  • Otomasyon Teknoloji

    El değmeden tam otomatik makine yatırımı ve ar-ge ile yüksek üretim standartları.

  • Sektör Deneyimi

    Güneş enerjisi sektöründe yılların getirdiği, çeyrek asırlık bilgi birikimi ve deneyim.

Sıkça Sorulan Sorular

Projeler için mühendislik desteği sağlıyor musunuz?

Photovoltaic (Güneş Elektriği) üretimi ve hizmetiniz var mı?

Maalesef. Güneş enerjisi ile su ısıtma ve elektrik üretimi birbirinden tamamen bağımsız konular. Bizim uzmanlık alanımız ise sadece güneş enerjisi ile su ısıtma sistemleri üzerine.

Ürünlerinizi nereden temin edebilirim?

Ürünlerimizi bu sayfada bulunan seçkin bayilerimizden veya direkt 0 324 3241235 numaralı fabrika satış hattımızdan tedarik edebilirsiniz.